Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Plataforma per Catalunya denuncia la pujada abusiva de la taxa per la tinença d’animals de companyia

Plataforma per Catalunya denuncia la pujada abusiva de la taxa per la tinença d’animals de companyia

09/09/2013 - Mataró

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Mònica Lora reprova que el govern municipal alci la taxa per la tinença d’animals de companyia sense que repercuteixi en cap contraprestació

Mataró | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya ha mostrat el seu desacord amb l’abusiu augment de la taxa per la tinença d’animals de companyia.

La portaveu Mònica Lora ha volgut recordar que “les taxes municipals són resultat del cost d’un servei que l’Ajuntament ha de donar, i en aquest cas el pagament d’aquesta taxa per part dels propietaris d’animals no repercuteix en cap contraprestació ni servei addicional”.

En aquest sentit Lora ha manifestat la seva disconformitat per la pujada injustificada de la taxa en qüestió, que va ser aprovada pel govern municipal en les ordenances municipals amb el vot en contra de Plataforma per Catalunya, i que implica una alça de 21,54 €, des dels 8,46 € fins als 30 €.

Plataforma per Catalunya ha instat a la modificació d’aquesta taxa, vist que el municipi ni tan sols disposa de pipicans, una reivindicació que el grup municipal identitari porta temps posant sobre la taula en les sessions plenàries.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube