Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Lora: “Hi ha eines per fer front a la competència deslleial des dels municipis

Lora: “Hi ha eines per fer front a la competència deslleial des dels municipis"

07/01/2014 - Mataró

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya presenta una proposta per fer complir la llei d'horaris comercials a la ciutat

Mataró | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a la capital del Maresme presentarà una proposta en el pròxim plenari per fer complir la llei d'horaris comercials.

Plataforma per Catalunya porta anys denunciant, arreu de Catalunya, establiments que incompleixen la llei d'horaris comercials, i fa dos anys des de Mataró es va portar a terme una sèrie de denúncies a establiments de la ciutat que després es van portar a plenari.

Ara, davant la inoperància per part de l'Ajuntament, el grup municipal de PxC ha decidit portar una proposta perquè l'Ajuntament actuï al respecte.

En aquesta línia la portaveu Mònica Lora ha manifestat que "portem anys veient com hi ha comerços que no compleixen amb els horaris, sobretot de tancament, però també n’hi ha que no respecten els dies de tancament obligatori".

Des de PxC demanem més control sobre els establiments per fer-los complir la llei, així com que els dies de tancament obligatori la Policia Local tingui una ordre de servei per actuar i sancionar els establiments que estiguin oberts i incompleixin la llei d'horaris comercials".

D'altra banda des de PxC també demanen que l'Ajuntament vetlli per tal què tots els establiments comercials de la ciutat tinguin exposat l'horari d’obertura al públic de manera visible, fins i tot amb l'establiment tancat. 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube