Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Mònica Lora:

Mònica Lora: "un pot sentir-se profundament català i espanyol i voler el millor per a Catalunya"

19/02/2014 - Mataró

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Ofensiva per tal que l’ajuntament negui la cessió del padró per a una votació secessionista

Mataró | Redacció.- Plataforma per Catalunya ha portat a votació al ple del mes de febrer una proposta per demanar a l'Ajuntament que no cedeixi el padró municipal per a la realització de la consulta il·legal del 9 de novembre.

El grup municipal s’ha emparat en la llei que prohibeix la cessió de dades del padró sense l'autorització del govern d'Espanya. 

La proposta demanava també el compromís de l’ajuntament per tal que no col·labori amb mitjans materials, humans ni tècnics per a la celebració de la votació convocada pel President de la Generalitat, Artur Mas.

La moció va rebre els vots negatius de CiU, PSC, ICV i la CUP. 

En aquesta línia la portaveu Mònica Lora va fer deixar palès que "si aquest consistori acaba cedint el padró municipal, nosaltres com a regidors i ciutadans de Mataró mobilitzarem a la gent per denunciar aquest consistori suïcida". 

Des de Plataforma per Catalunya denunciem aquest desafiament secessionista engegat pel Govern de Catalunya com una irresponsabilitat històrica alimentada amb diners públics a través d’entitats i mitjans de comunicació subvencionats. 

Manifestem la nostra oposició a aquest enfrontament fratricida que només servirà per dividir els catalans, sembrar la discòrdia i fracturar la convivència.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube