Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Lora:

Lora: "la nostra capacitat d’acollida i la nostra hospitalitat han arribat al límit"

22/02/2014 - Mataró

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Més metges i menys mediadors interculturals als CAP

Mataró | Redacció.- La portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, Mònica Lora, ha reclamat que es prioritzin els recursos que es destinen a la sanitat pública.

En aquesta línia ha demanat que es dediquin més esforços a incrementar la plantilla de personal sanitari i no pas a contractar mediadors interculturals als centres d’atenció primària.

La portaveu ha matisat que l’existència d’aquesta figura a disposició dels immigrants posa de manifest la manca d’integració i el fracàs de les polítiques d’immigració.

Lora ha dit que “la nostra capacitat d’acollida i la nostra hospitalitat han arribat al límit, perquè els països tenen un aforament limitat, i quan se supera, s’enfonsen”.

Elogi a la labor d’Estafabanca

En el seu pas pels estudis de M1TV la portaveu ha subratllat la importància de les mobilitzacions socials com a eix clau per fer reaccionar la classe política.

En clau local ha lloat el paper d’Estafabanca per denunciar els abusos de les entitats financeres a Mataró, on un 12% de la població ha estat enganyada amb participacions preferents.

Reindustrialitzar la capital del Maresme

La regidora mataronina ha apuntat que Plataforma per Catalunya sempre estarà d’acord amb reindustrialitzar la ciutat amb la condició que els llocs de treball que es generin assegurin unes condicions laborals i salarials dignes per als empleats.

Lora ha volgut recordar que un dels motius pels quals Mataró ha patit la deslocalització industrial ha estat precisament per l’eliminació de mesures proteccionistes.

En aquest sentit ha advertit que per tornar a comptar amb una indústria forta s’han de recuperar aranzels amb la finalitat de protegir la producció local.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube