Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Contra el maltractament animal

Contra el maltractament animal

13/05/2014 - Mataró

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Mònica Lora demana a l’Ajuntament un posicionament contundent en defensa dels drets dels animals

Mataró | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya ha condemnat la brutal amputació d’orelles que ha patit un gos a la capital del Maresme a mans del seu propietari.

Plataforma per Catalunya fa públic el seu desacord amb la laxitud de les lleis per lluitar contra el maltractament animal, vist que el presumpte autor dels fets va quedar en llibertat amb càrrecs després de ser detingut i passar a disposició judicial.

La portaveu a l’Ajuntament de Mataró, Mònica Lora, ha demanat que s’investigui si aquest atroç acte podria tenir relació amb les baralles clandestines de cans, ja que l’amputació de les orelles és un ritual que es practica als gossos mal anomenats “potencialment perillosos” abans d’enfrontar-los en aquests cruels espectacles.

En aquesta línia la portaveu recorda que “fa dos mesos vam presentar una sèrie de preguntes i precs al Govern sobre la possibilitat de que a la ciutat s’estiguessin organitzant baralles clandestines i vam demanar que es fes un protocol d’actuació per poder detectar i eradicar aquests tipus de pràctiques”.

Plataforma per Catalunya ja va presentar una iniciativa per a la creació d’un registre que permetés censar els maltractadors d’animals amb la intenció d’impedir que aquestes persones puguin adquirir una nova mascota.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube