Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Mònica Lora: “tolerància zero enfront del top manta”

Mònica Lora: “tolerància zero enfront del top manta”

09/09/2014 - Mataró

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

El grup municipal de Plataforma per Catalunya a l'Ajuntament de Mataró denuncia per segona vegada al govern municipal que prengui mesures contra l'augment del top manta a la ciutatMataró | Redacció.-
 Al ple de Juliol el grup municipal de Plataforma per Catalunya a l'Ajuntament de Mataró va portar la problemàtica del augment de la venda ambulant il·legal a la ciutat.


El grup municipal va fer constar de l'augment d'aquesta pràctica, tenint present que aquesta activitat té més incidència durant els mesos d'estiu per les platges de la ciutat.


En aquesta línia la portaveu del grup municipal Mònica Lora diu que “en el ple de juliol vam fer una serie de preguntes dirigides al govern, com quines mesures es prenien des de l'Ajuntament per minimitzar el top manta a la ciutat així com volíem saber si el govern tenia pensat reforçar la seguretat contra aquesta activitat”.


Front aquestes preguntes el govern va demostrar una total despreocupació sobre el tema així com inoperància per fer front aquesta xacra. Al·legant que “no havien apreciat un augment d'aquesta activitat a la ciutat”.


És per això que des del grup municipal de Plataforma per Catalunya, havent apreciat que a la ciutat ha augmentat aquesta pràctica i les conseqüències negatives que genera, en el ple de setembre vam demanar reforçar durant tot l'any però amb més incidència en l'època estival la seguretat contra el top manta.

I per altra banda que l'Ajuntament elabores una campanya informativa de sensibilització per conscienciar a la ciutadania i turistes dels perjudicis de la venda ambulant il·legal.
Per concloure Mònica Lora vol constatar que “s'ha de tenir tolerància zero davant aquesta activitat i cal fer tots els esforços per eradicar-la”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube