Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Junts fem força

Junts fem força

19/10/2014 - Mataró

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA


Ofensiva per tal que l’Ajuntament de Mataró no cedeixi cap equipament municipal ni mitjans materials, humans ni tècnics per a la celebració de la consulta convocada per Artur Mas

 

Mataró | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya demanarà a l'Ajuntament que no cedeixi cap equipament municipal ni col·labori amb mitjans materials, humans ni tècnics per a la celebració de la nova consulta convocada pel govern català.
 

La petició es farà efectiva a través d'una instància dirigida al govern local i també s'elevarà al ple en la propera sessió ordinària del mes de novembre.

El grup municipal de Plataforma per Catalunya a la capital del Maresme ha acordat formalitzar la demanda després que el President de la Generalitat hagi manifestat que el 9 de novembre se celebrarà una votació alternativa que s'allargarà durant 15 dies per a la qual ha demanat la col·laboració dels ajuntaments catalans. 

La portaveu Mònica Lora ha assegurat que “el consistori s'ha de negar a col·laborar amb una vergonyosa maniobra política de distracció cap a la ciutadania per tapar els veritables problemes de la societat”. Lora ha afegit que "Catalunya necessita governants que aportin solucions als problemes i no pas que en generin de nous".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube