Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Plataforma per Catalunya vol transparència en l'adjudicació d'habitatges públics

Plataforma per Catalunya vol transparència en l'adjudicació d'habitatges públics

17/02/2015 - Mataró

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Mònica Lora: “demanarem responsabilitats als polítics per inoperància i no haver complert amb les funcions de supervisió en la gestió dels habitatges de PUMSA”

Mataró | Redacció.- Les investigacions que s’han fet sobre les irregularitats en l’adjudicació de pisos socials de lloguer de l’empresa municipal PUMSA deixen clar que en la majoria de casos hi va haver vulneracions i per tant no se sap del cert si les adjudicacions dels pisos són justes al cent per cent.

És per això que el grup municipal de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de la capital del Maresme veu necessari depurar responsabilitats entre totes aquelles persones que han tingut algun càrrec i per tant, responsabilitat en matèria d’habitatge, a l’empresa municipal PUMSA.

El govern municipal ha volgut passar de puntetes respecte d’aquest afer, tenint en compte que s’ha demostrat que la política d’habitatges que ha desenvolupat PUMSA durant tots aquests anys ha estat impregnada d’una visió mercantilista i no pas social.

En aquesta línia Mònica Lora creu que “la primera i única finalitat d’una empresa municipal que és de tots els ciutadans hauria de ser la de donar servei a les persones i no pas guanyar diners i especular a costa d’ells”.

Mònica Lora ha dit que “no podem passar per alt que cap dels dirigents polítics responsables ha portat una gestió de supervisió i control a l’empresa municipal, que és el que haurien d’haver fet. Per tant demanarem responsabilitats per inoperància i per no haver complet amb les corresponents funcions de supervisió”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube