Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC denuncia la deixadesa dels espais públics

PxC denuncia la deixadesa dels espais públics

01/10/2015 - Mataró

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Mònica Lora: “l’Ajuntament no es preocupa en igualtat de condicions de totes les zones de la ciutat”

Mataró | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament de Mataró denuncia l’estat de deixadesa d’alguns espais públics de la ciutat.

Des de PxC hem rebut una serie de queixes i reclamacions sobre el lamentable estat de la zona del Passeig de la Marina, més concretament en el Parc de Mar, a la zona del TecnoCampus.

El Parc de Mar és una zona on cada vegada va més gent, ja sigui per fer esport, passejar, portar als nens a les zones de jocs infantils o passejar el gos.

L’espai que denunciem ha sigut abandonat completament per part de l’Ajuntament, la zona està en un estat el qual denota deixadesa, brutícia i falta de manteniment.


Passant per allà es pot apreciar com una tanca de la via del tren no hi és, provocant així que un nen pugui saltar-hi, o com està una zona on juguen infants ple de vidres, i per no parlar de la brutícia i el
niu de rates que habiten.En aquest sentit la portaveu de PxC a Mataró Mònica Lora ha lamentat que “sembla que l’Ajuntament no es preocupa en igualtat de condicions de totes les zones de la ciutat, en canvi el centre sempre està en un estat optim”.

És per això que des de PxC per aquest ple d’Octubre demanen al govern municipal que faci un seguiment exhaustiu de tots els espais de la ciutat per evitar la degradació que en algunes zones s’està patint. I que es posi a treballar per vetllar per la seva reparació i manteniment.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube