Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Lora  defensa  la prioritat nacional a l'hora de destinar ajudes socials

Lora defensa la prioritat nacional a l'hora de destinar ajudes socials

30/05/2016 - Mataró

Lora reafirma la defensa de la prioritat nacional a l'hora de destinar ajudes socials


30/05/2016 – Mataró


Entrevista per fer balanç del primer any de legislatura


COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)


Redacció | Mataró.– La dirigent identitària ha fet balanç del primer any arran de les passades eleccions municipals on Plataforma per Catalunya va mantenir la representació en el consistori mataroní, en una entrevista concedida a M1TV, la televisió comarcal del Maresme, en la que ha fet especial èmfasi en la "problemàtica d'exclusió social que hi ha a la ciutat" reafirmant així "la defensa de la prioritat nacional a l'hora de destinar les ajudes socials i l'aplicació de polítiques socials preventives per poder garantir que aquelles persones amb dificultats econòmiques puguin viure amb dignitat". En aquesta línia ha reivindicat que "els criteris per obtenir qualsevol tipus d'ajuda haurien de ser més personalitzats i no basar-se en criteris generals, atès que hi ha famílies que es troben en situacions complexes i des de l'Ajuntament s'han de donar solucions i no posar traves".


D'altra banda ha denunciat la manca d'un pla de seguretat realista i funcional, demanant que "s'ha d'ampliar la plantilla i destinar més recursos a la Policia Local en tots els àmbits" i en aquesta línia creu que "s'ha de dignificar la labor policial".


Durant l'entrevista també s'ha parlat de la situació de l'Hospital de Mataró, on Mònica Lora ha denunciat "la falta de voluntat per part de la Generalitat de Catalunya de no aportar els recursos necessaris per resoldre la situació en la qual ens trobem i que en canvi el govern autonòmic miri cap a un altre cantó i gasti diners en altres qüestions que no són importants, com per exemple el procés independentista". No obstant això, sí que ha deixat constància de "l'excel·lent labor dels treballadors sanitaris, que malgrat la complicada situació i les condicions laborals han demostrat ser bons professionals".


La regidora Mònica Lora ha fet referencia també a "la manca d'un model de ciutat per part de l'executiu municipal i la falta d'innovació".

http://m1tv.xiptv.cat/l-entrevista/capitol/monica-lora-4

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube