Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC demana que no s'elimini la unitat de trànsit dels Mossos d'Esquadra de Mataró

PxC demana que no s'elimini la unitat de trànsit dels Mossos d'Esquadra de Mataró

22/09/2016 - Mataró

 

Redacció | Mataró.– Des del Grup Municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a Mataró presenten una proposta per al pròxim ple demanant que no s'elimini la unitat de trànsit dels Mossos d'Esquadra de Mataró.

Des del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya s'ha comunicat a Mossos d'Esquadra de la voluntat de portar a terme un nou "pla estratègic de futur per trànsit" pla que planteja eliminar progressivament les unitats de trànsit en sis comissaries de Mossos d'Esquadra, entre elles la de Mataró.

S'ha de tenir en compte que els agents de trànsit tenen una formació especifica i experiència en l'assistència de ferits per accident. Per tant, eliminant aquesta unitat el que provocaran és una baixada en la qualitat del servei.

Per altra banda, hi ha el neguit dels agents a ser desplaçats cap a una altra destinació, tenint en compte la seva especialitat. A més, no es convocaran noves places en aquesta matèria.

La portaveu de PxC al consistori de Mataró diu que "això són retallades encobertes i més tenint en compte la manca d'efectius a Mataró i arreu de Catalunya".Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube