Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC demana plans de treball encaminats a persones empadronades a Mataró i que donin preferència a gent de casa

PxC demana plans de treball encaminats a persones empadronades a Mataró i que donin preferència a gent de casa

03/02/2017 - Mataró

Redacció | Mataró.- Aquest mes de gener la regidora del Grup Municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a la capital del Maresme Mònica Lora va participar en la tertúlia política de M1TV on va deixar pales de les prioritats de la formació identitària a l'hora d'elaborar els pressupostos municipals.La portaveu de PxC va anunciar que "hi ha reptes que no només poden ser per un any en concret, sinó per als pròxims, sobretot per al que fa a l'atenció a les persones" afegint que "hem de posar totes les eines que tinguem a l'abast per poder garantir que les persones de la nostra ciutat puguin viure en dignitat i tinguin les necessitats més bàsiques cobertes".


En aquesta línia unes de les al·legacions que han fet des de PxC a Mataró és ampliar el parc públic d'habitatges de lloguer social. Així com impulsar plans de treball que vagin encaminats a persones empadronades a Mataró i que donin preferència a la gent nacional.


En matèria de comerç Lora denuncia que "no només ens podem centrar en el comerç del centre, sinó també en els comerços dels nostres barris" i en aquest sentit reclama "accions concretes per no deixar morir els comerços de Mataró".


Des de Plataforma per Catalunya a Mataró els preocupa que no s'acabi abordant el tema de la inseguretat. És per això que la regidora Mònica Lora reclama "polítiques dissuasòries de caràcter policial per tal de poder combatre dos eixos importants com són la inseguretat i l'incivisme" i insta a què "es facin accions concretes, no només per combatre sinó també per prevenir".


Refent a la via publica reclamen accions urgents als carrers de la ciutat per tal d'arreglar voreres, asfalt, parcs, zones infantils... que avui dia hi ha algunes zones que a conseqüència de la deixadesa per part de l'administració local són un perill per la gent.


Per acabar ha volgut fer especial èmfasi en què "s'ha de fer un reconeixement als mataronins, ja que la major part dels ingressos que té l'Ajuntament vénen derivats per l'asfíxia patida dels nostres ciutadans arran de les pujades desorbitades d'impostos municipals que han patit aquests últims anys per part de governs anteriors amb el mateix color polític que l'actual" ha dit Mònica Lora.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube