Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC vol saber si hi ha hagut algun tipus d'irregularitat en la licitació d'un servei per part de l'Ajuntament

PxC vol saber si hi ha hagut algun tipus d'irregularitat en la licitació d'un servei per part de l'Ajuntament

15/03/2017 - Mataró

Redacció | Mataró.- Des del Grup Municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a Mataró presenten unes preguntes per al següent ple en relació a la licitació i adjudicació d'un contracte per un servei de vigilants i controladors d'accés que aquest passat dilluns es va aprovar per junta de govern local. 

Atès que es van posar en contacte un sindicat de seguretat privada explicant una sèrie de qüestions referents a la dita licitació que des de PxC creuen que són preocupants i volen que l'Ajuntament hi posi remei i aclareixi.

Presentem això perquè creiem que és la nostra obligació fer-ho i més tenint en compte la informació que ens ha arribat sobre el tema. 

En aquest sentit la portaveu de PxC a Mataró, Mònica Lora diu que "tenim dubtes de si es fan bé o no les coses, o si és possible o no que hi hagi algun tipus d'irregularitat, és per això que volem saber sobre el tema perquè ens preocupa". Afegint que "no entenem que havent documentació per part de les empreses que es presenten que hauria de ser necessària des de l'inici de la licitació, no es demani per part del consistori, i només es demani un cop adjudicat. Informació i documentació necessària des d'un principi com podria ser que aquestes empreses estiguin donades d'alta per part del Departament d'interior de la Generalitat de Catalunya, complint així amb la llei de seguretat privada".

És per això que des de PxC posaran sobre la taula diversos dubtes sobre aquest tema, com: Si l'Ajuntament des de l'inici de qualsevol licitació demana les autoritzacions necessàries de les empreses que volen concursar, o com pot ser que des de l'Ajuntament s'adjudiqui un servei de vigilants i controladors d'accés a una empresa que no saben si està donada o no d'alta en el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya. 
I en aquest sentit també volen saber la valoració per part del govern municipal sobre l'oferta econòmica de la dita empresa, ja que és molt temerària tenint en compte que l'adjudicació del contracte ha resultat ser de 90.660,64 euros sense IVA, quan el valor estimat del contracte era de 225.323,33 euros sense IVA. Així com si el govern té pensat fer quelcom en aquest tema.

PxC

  

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube