Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC entrarà amb força a Montcada i Reixac per defensar la nostra Identitat i les polítiques socials primer per als de casa.

PxC entrarà amb força a Montcada i Reixac per defensar la nostra Identitat i les polítiques socials primer per als de casa.

13/04/2015 - Montcada i Reixac

Montcada i Reixac | Redacció.- Plataforma per Catalunya (PxC) presenta llista electoral per entrar amb força al Consistori de Montcada i Reixac i lluitar per els postulats que han defensat des de les darreres eleccions municipals de 2011 amb 67 regidors a més de 40 municipis.

El partit social Identitari, a petició de molt ciutadans de Montcada, portarà  les seves receptes per mantenir la Justícia Social i controlar el deute públic, es a dir, que les ajudes socials, el pisos de protecció Oficial i els serveis Públics siguin primer pera els de casa.

PxC vol fer neteja de les corrupteles que han acompanyat al PSC al llarg dels anys a Montcada i fer del nostre municipi un espai net de lladres i malversadors, proposant que els corruptes haurien d´anar a presó i quedar inhabilitats per a la política de per vida.

Per altra banda, PxC, proposarà per els propers 4 anys a Montcada una sèrie de mesures per preservar el comerç de casa i els productes autòctons de la terra que possibilitaran la creació real de llocs de treball i la prosperitat del nostre poble.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

LAVEU.CAT, 14/04/2015; PxC presenta per segon cop la seva candidatura als comicis

La llista l’encapçala el barceloní Joan Garriga, de 42 anys

Joan Garriga, cap de llista de Plataforma x Catalunya a Montcada.

L’advocat Joan Garriga, de 42 anys i veí de Barcelona, casat i pare de cinc fills és el candidat de Plataforma per Catalunya (PxC) a les municipals. Actualment treballa com a mediador de conflictes i ha estat membre d’entitats com la Plataforma Dret a Escollir: llibertat d´Ensenyament, Ample, Sindicat de pares i el Foro Català de la Família. Militant de PxC des de l´any 2010 i membre del seu Comitè Executiu, Garriga es presenta a Montcada per “defensar una política diferent, de mans netes i que aposti per la defensa activa de la gent del poble”, segons ha assenyalat en un comunicat. El segon de la llista és el montcadenc Rafael Mir, pare de tres filles i funcionari, mentre que el tercer integrant de la candidatura, Alex Álvarez, té 43 anys i es dedica al sector de la logística.

Mantenir la justícia social i controlar el deute públic són dos dels objectius del partit ultradretà que promulga obertament que les ajudes socials “siguin primer per als de casa”. En el seu comunicat de presentació, PxC expressa la seva voluntat d’acabar amb les “corrupteles” que diu “han acompanyat el PSC al llarg dels anys a Montcada” i avança que proposarà mesures per preservar el comerç i els productes autòctons com una via per generar llocs de treball i dinamitzar l’economia local.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube