Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Ignasi Mulleras: “els andalusos han estat un exemple de voluntat d’integració a Catalunya”

Ignasi Mulleras: “els andalusos han estat un exemple de voluntat d’integració a Catalunya”

22/06/2012 - Olot

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya reconeix la contribució de la comunitat andalusa a “una Catalunya que els polítics estan enfonsant en la misèria”

Olot | Redacció.– El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament d’Olot, Ignasi Mulleras, ha assegurat que “els andalusos de la nostra localitat han estat un exemple de comunitat amb voluntat d’integrar-se amb absoluta normalitat a Catalunya”.

Mulleras ha assenyalat que aquesta voluntat “és absolutament incompatible amb el fanatisme religiós que promulguen els immigrants procedents de països de tradició musulmana”.

El portaveu ha mostrat la seva indignació davant d’aquells qui “pretenen presentar en el mateix nivell a la bona gent d’Andalusia que va venir a Catalunya a treballar i que ha construït l’Estat del benestar, i als immigrants magribins que estan esgotant aquestes ajudes i estan dilapidant el sistema de protecció social forjat durant tants anys d’esforç”.

El reconeixement del dirigent identitari a la comunitat andalusa ha tingut lloc en el marc de les celebracions organitzades per la Casa de Andalucía de la Garrotxa, una entitat “profundament arrelada a la comarca”.


A la Missa Rociera celebrada per l’entitat a l’Església Parroquial de Sant Esteve, Mulleras ha acudit acompanyat de la regidora número dos de la formació a la localidad d’Olot, Rosa Llandrich.

Els dos representants van mostrar la seva satisfacció per ser els únics representants polítics partíceps dels actes organitzats per l’associació andalusa.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube