Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Reivindicació històrica per aturar els matrimonis fraudulents

Reivindicació històrica per aturar els matrimonis fraudulents

24/01/2013 - Olot

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Mulleras celebra l’aplicació d’un nou reglament d’unions civils que frenarà els matrimonis de conveniència

Olot | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament d’Olot, Ignasi Mulleras, ha manifestat la seva satisfacció per la modificació del reglament d’unions civils, que a partir d’ara exigirà demostrar uns anys de convivència a les parelles que vulguin formalitzar la seva relació.

Mulleras ha celebrat l’aprovació d’aquesta proposta -que Plataforma per Catalunya portava en el seu programa electoral- amb la que s’evitarà la picaresca de molts immigrants que formalitzen casaments de conveniència per portar tota la seva família en aplicació de la llei de reagrupament familiar.

 En el seu pas pels micròfons de Ràdio Olot el portaveu identitari ha demanat a la Generalitat de Catalunya l’anul·lació de llicències d’extracció d’hidrocarburs mitjançant el fracking a Olot, que contempla la injecció d’una barreja de productes que inclou productes tòxics.

Mulleras ha al·legat que aquest mètode pot posar en risc el medi ambient i la salut de la població.

En el capítol d’infraestructures el regidor olotí ha fixat com a prioritat absoluta la construcció de la variant d’Olot a Ripoll que ha de connectar amb la N-260 en direcció a Ripoll per la Vall de Bianya.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube