Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Mulleras: “qualsevol tipus de subvenció ha de tenir com a principal  objectiu ajudar a les famílies autòctones”

Mulleras: “qualsevol tipus de subvenció ha de tenir com a principal objectiu ajudar a les famílies autòctones”

20/02/2013 - Olot

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya s’oposa a un pla municipal que és obra de l’enginyeria social de la multiculturalitat destinada a subvencionar immigrants

Olot | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya manifesta la seva oposició frontal al Pla per a la inclusió i cohesió social d’Olot 2013-2019 que es sotmetrà a votació dijous 21 de febrer a instància de l’equip de govern format per CiU i Reagrupament.

 

Plataforma per Catalunya considera que l´esmentat Pla, que és la segona part del Pla d´immigració fet pels socialistes en l´anterior legislatura municipal i al que també es va oposar, és fruit dels postulats mundialistes i de l’enginyeria social de la multiculturalitat.

Plataforma per Catalunya considera que aquest model multicultural es fonamenta en l´alienament de l´immigrant i en la distorsió de la societat catalana. A més a més, eternitza esquemes d´exclusió i marginació alhora que transforma els antics models de convivència de la comunitat en societats que tard o d´hora resulten multiconflictives, tal com es demostra a la totalitat de països d´Europa occidental.

Plataforma per Catalunya aposta per eliminar el veritable problema, que és la mundialització, i que alhora té com a primera conseqüència la immigració, amb el consegüent desarrelament, desestructuració social, explotació i permanent tendència a l´exclusió i al conflicte.

En aquest sentit el grup municipal de Plataforma per Catalunya a Olot considera fora de lloc un Pla amb plantejaments buits i amb declaracions d´intencions que no van a l´arrel del problema, a les seves premisses ni a les seves preteses solucions.

Plataforma per Catalunya denuncia que l’aplicació d’aquest Pla tindrà dues conseqüències reals: subvencionar un cop més el col·lectiu immigrant i malbaratar els diners municipals.

En aquests moments de crisi i de retallades socials, qualsevol tipus de subvenció o de Pla municipal ha de tenir com a principal  objectiu l´ajuda a les famílies autòctones.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube