Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Mulleras:

Mulleras: "Olot corre el risc d'esdevenir una ciutat atomitzada, sense lligams entre els seus membres, desintegrada i multiconflictiva"

08/04/2013 - Olot

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Mulleras anuncia la posada en marxa d’una campanya per aturar el pla municipal que cerca convertir Olot en una ciutat multicultural

Olot | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament d’Olot, Ignasi Mulleras, ha anunciat al seu pas per Ràdio Olot que iniciarà una campanya per explicar als veïns l’oposició del grup municipal identitari al Pla  per la inclusió social d’Olot 2013-2019.

Mulleras ha revelat que darrere d’aquest nom tan aparentment conciliador s’amaga un pla que amenaça de convertir Olot en una ciutat multicultural, i a la llarga atomitzada, sense lligams entre els seus membres, desintegrada i multiconflictiva.

El portaveu identitari ha explicat que el pla és la segona part del Pla per la immigració que va iniciar l’anterior govern municipal socialista, front al qual Plataforma per Catalunya ja va manifestar la seva oposició.

Mulleras ha recordat que aquest projecte estarà dotat amb diners procedents de l’erari públic que pagaran els olotins, i al que l’actual govern municipal de CiU ja ha anunciat que destinarà “molts recursos”.

Respecte de la nova ordenança de convivència aprovada a la localitat gironina Plataforma per Catalunya ha demanat incloure el veto a l’ús de la burca en instal·lacions municipals, una revindicació històrica que ja ha portat a d’altres ajuntaments on té representació.

En matèria d’ensenyament Mulleras ha donat suport a la comunitat educativa perquè l’Escola Llar continuï oberta davant l’amenaça de tancament d’una línia, alhora que ha apuntat al dèficit de naixements de nens catalans com a principal desencadenant d’aquesta situació. “Sense nens de casa serà difícil mantenir l’oferta educativa no només a Olot sinó a tot Catalunya”.

El dirigent olotí ha tingut temps per fer un repàs a l’actualitat de la política catalana. Mulleras ha advertit que “estem en una situació d’emergència, les finances de Catalunya estan a la UVI”, i ha apuntat que “per sortir d’aquesta crisi originada per la banca i la classe política que ha tingut responsabilitats de govern cal unitat i diàleg”.

En aquest sentit ha fet una crida a recuperar el seny i a apostar per la via de l’enteniment perquè“el xoc frontal entre l’Estat i la Generalitat no aporta solucions”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube