Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Contra les subvencions amb diners públics basades en l’amiguisme polític

Contra les subvencions amb diners públics basades en l’amiguisme polític

23/05/2013 - Olot

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya destapa irregularitats en les subvencions concedides per l’Ajuntament

Olot | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a la capital de la Garrotxa, Ignasi Mulleras, ha revelat que l’associació Greda, que ha estat la més subvencionada per col·laborar en l’organització de les festes del Tura d’Olot, ha destinat la injecció de diners públics per fer rètols i adhesius de banderes secessionistes.

Mulleras ha dit que les associacions privades s’han de finançar amb les quotes dels seus socis, i ha assenyalat la sanitat, l’educació i la protecció social dels olotins com a destí prioritari de les inversions públiques.

En el debat dels portaveus celebrat al programa Pros i contres d’Olot TV amb motiu de l’arribada a l’equador de la legislatura el portaveu identitari també ha advertit del malbaratament que suposa posar en marxa el pla immigracionista que han aprovat tots els partits polítics del consistori a excepció de Plataforma per Catalunya. 

Mulleras ha revelat que aquest pla és en realitat la segona part del pla d’immigració que va iniciar l’anterior govern municipal socialista.

En el capítol de promoció econòmica el portaveu identitari ha proposat promocionar la ciutat d’Olot com a destí turístic al sud de França. Mulleras també ha apuntat la necessitat de facilitar la creació de pimes, reduint la burocràcia per crear empreses i donant incentius fiscals a les que s’instal·lin a la capital de la Garrotxa.


 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube