Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Tolerància zero contra la delinqüència

Tolerància zero contra la delinqüència

06/11/2013 - Olot

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA  (PxC)

Plataforma per Catalunya aposta per la reforma del Codi Penal i l’augment de la plantilla de la Policia Municipal per frenar l’auge de la delinqüència

Olot | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, Ignasi Mulleras, ha denunciat l’onada d’atracaments i robatoris amb extrema violència que està patint la comarca de La Garrotxa.

Mulleras adverteix que comença a instaurar-se una sensació de por i indefensió entre els olotins desconeguda fins ara.

 El primer pas per solucionar aquest problema és reconèixer que existeix, cosa que el govern municipal sembla no voler fer.

“Els ciutadans necessiten tenir la certesa que els delictes són combatuts de manera ferma i que existeix una voluntat política de fer complir les lleis”. En aquesta línia aposta per treballar en dos fronts: el judicial, reformant el Codi Penal per endurir les penes, i la vigilància, augmentant la plantilla del cos de la Policia Municipal.

Al seu pas pels micròfons de Ràdio Olot Mulleras també ha posat sobre la taula l’afluència massiva de nens de pares d’origen immigrant a les línies de P-3 del CEIP Malagrida –el 80%–, que ha comportat una problemàtica en els hàbits d’adaptació.

En altres punts del dia el portaveu ha lamentat que els pressupostos municipals per 2014 deixin molt poc marge per les inversions, que seran les grans sacrificades a Olot. 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube