Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Desmantellant el clima d'amiguisme

Desmantellant el clima d'amiguisme

12/12/2013 - Olot

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Mulleras denuncia el tracte de favor a entitats de caire secessionista per part del govern municipal

Olot | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, Ignasi Mulleras,  ha donat a conèixer que el govern municipal va eximir l’ANC (Assemblea Nacional Catalana) del pagament del cànon d’ocupació de la via pública en la Fira de productes 100% catalans.

En el seu pas pel programa L’Ajuntament Informa de Ràdio Olot, Mulleras ha asseverat que les normes i les lleis són iguals per a tothom, i que aquesta excepció amb l’entitat secessionista ve determinada per la seva amistat amb el senyor alcalde.

 D’altra banda el portaveu ha recordat que la normativa municipal d’adjudicació i ubicació de les barraques per a la Festa del Tura estableix que en cap cas es concedirà un espai a les entitats polítiques o que facin de la política la seva principal activitat.

En aquest sentit ha assegurat que la concessió de la barraca al col·lectiu Greda –una associació política en l’òrbita de la CUP disfressada d’entitat cultural—, contravé les normatives redactades pel propi govern municipal, i a més constitueix un greuge comparatiu envers la resta d’olotins i entitats de la ciutat.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube