Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Entrevista al candidat a l'alcaldia d'Olot

Entrevista al candidat a l'alcaldia d'Olot

17/06/2014 - Olot

Mulleras: "donarem la campanada a les properes eleccions municipals"Felicitats pel nomenament
com a candidat a l’alcaldia d’Olot.
Moltes gràcies. És un plaer i una gran responsabilitat alhora. Tornarem a donar la sorpresa.

Què vol dir?
L´any 2007 vam irrompre a l’Ajuntament contra tot pronòstic i contra tota enquesta. Quatre anys més tard Plataforma per Catalunya va esdevenir la tercera força política municipal. Estem treballant de valent i no descarto res de cara al maig del proper 2015.

Sembla molt optimista. On es posa el sostre?
No ens posem límits. Podem fins i tot esdevenir el partit més votat o assolir l’alcaldia.

De debò creu que pot ser escollit alcalde a les properes eleccions municipals?
Tinc el convenciment que l’any vinent donarem la gran campanada a Olot. La gent haurà d’escollir entre els partits de sempre o Plataforma per Catalunya. Són tots contra nosaltres i nosaltres contra tots. Després de 40 anys veient com els partits amb responsabilitats de govern ens han portat a la més absoluta ruïna, el divorci amb la ciutadania és evident. La gent ha deixat de confiar en ells. Ha arribat l´hora de desbancar els partits del Sistema per tal de consumar una veritable regeneració.

Es fa estrany sentir algú que porta camisa i americana carregar contra el Sistema
Els rescats bancaris amb diners públics, els desnonaments, la globalització, les decisions polítiques supeditades a interessos econòmics o el desmantellament de la sanitat i l’educació; aquest és el sistema que han imposat els partits i contra el que lluitem.

No són les proclames que estem habituats a sentir des del seu partit.
Doncs és l’ADN de Plataforma per Catalunya, el que passa és que hi ha molt d’interès en què els ciutadans es formin una idea negativa de nosaltres i no ens coneguin tal i com som.

Com li explica a un olotí que un procés tan complex com la globalització li perjudica?
La globalització porta explotació laboral, que és l’esclavisme del segle XXI, i destrueix llocs de treball i també identitats. A Olot l’Ajuntament ha aprovat la segona part del Pla d´immigració amb el vot favorable de tots els partits del consistori i l´honrosa excepció de PxC. Comporta una despesa de milers d’euros pagats amb els impostos dels contribuents, que beneficiarà únicament els immigrants que viuen a la nostra ciutat i assenta les bases perquè Olot desaparegui tal i com la coneixem.

Com és la seva relació amb la resta de partits?   
Hi ha cordialitat i respecte en el tracte. Jo mai nego el salut a ningú. Ara bé, jo no he entrat en política per fer amics, i entenc que desmantellar el clima d’amiguisme que hi ha entre la resta de partits em generi enemistats. Si és per aquest motiu que les tinc significa que vaig pel bon camí.

Com arriba el director d’un hotel a la política?
Des que tinc ús de raó he tingut inquietuds polítiques. Crec que les porto a la sang. El meu avi Ramón va militar a la Lliga de Cambó, i el meu pare és un fidel defensor de les idees democristianes a Catalunya. Dels 4 germans varons tots hem tingut les nostres idees i hem militat en partits polítics de diferents tendències.

I per què va escollir Plataforma per Catalunya?
Perquè és un partit compromès amb la defensa de la nostra identitat occidental, la nostra cultura, les nostres llengües, tradicions i costums. Aquí he trobat una cosa que crec que els manca a la resta de partits: sortir dels despatxos i baixar al carrer per tocar de peus a terra i prendre consciència de la realitat. Només així es poden solucionar els problemes que veritablement afecten als ciutadans i no crear-ne d’inexistents com fan alguns polítics.

Què és el primer que farà si arriba a alcalde?
El drama laboral que estem patint exigeix que la prioritat sigui tirar endavant polítiques encaminades a generar ocupació i tallar els reclams que continuen atraient immigrants a Olot. Oferir ajudes socials i subsidis a persones que han burlat les nostres lleis  per entrar il·legalment a casa nostra implica alimentar l’efecte crida. No és just que els olotins treballin per construir un Estat del benestar del que altres se’n beneficien sense aportar-hi res. Cal posar fi a la cultura del tot a canvi de res, perquè la Catalunya d’avui és el fruit del nostre esforç i el de les generacions anteriors.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube