Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Salvem Sant Miquel

Salvem Sant Miquel

01/07/2014 - Olot

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Mulleras reprova la hipocresia i la manca de valentia del govern municipal en no atrevir-se a assenyalar l’elevada immigració com a detonant dels problemes socials i causant del deteriorament del barri de Sant Miquel


Olot | Redacció
.- El portaveu i regidor de Plataforma per Catalunya, Ignasi Mulleras, ha mostrat la seva oposició a la campanya “Sumem des dels barris perquè parteix d’un diagnòstic equivocat en no voler afrontar el problema de l’elevada taxa d’immigració al que està sotmès el barri de Sant Miquel.

Mulleras recela de la contractació d’una empresa especialitzada en "urbanisme social” arran de la petició d’auxili de l’Associació de Veïns per tal d’intentar solucionar els problemes socials i de deteriorament del barri.

El portaveu ha declarat que el primer pas per solucionar quelcom és fer un diagnòstic que s’ajusti a la realitat, encara que pugui resultar incòmode a ulls dels responsables que han de prendre decisions.

En aquest sentit el portaveu ha dit que la solució passa per disminuir l´elevada taxa d´immigració de Sant Miquel, que supera oficialment el 33% de la població.

Per frenar la formació d’un gueto Mulleras aposta per impedir els empadronaments d’immigrants il·legals, l’expulsió dels immigrants delinqüents i aquells que siguin aturats de llarga durada.

El portaveu ha advertit que Sant Miquel va camí de convertir-se en l’arquetipus de barri multicultural i multiconflictiu, a l’estil del que ha passat a d’altres ciutats europees que han patit aquesta invasió.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube