Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Alarma pel virus de l'Ebola

Alarma pel virus de l'Ebola

25/08/2014 - Olot

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Rosa Maria Llandrich, regidora de Plataforma per Catalunya: quant trigarà l’Ebola a arribar a Olot?

Olot | Redacció.- El setmanari “La comarca d’Olot” ha publicat un article de la regidora de Plataforma per Catalunya a la capital de la Garrotxa, Rosa Maria Llandrich, en què posa en sobre avís de l’avanç de l’Ebola.

En aquesta línia Llandrich ha qüestionat “quant de temps trigarà aquesta malaltia a arribar a Catalunya i a Olot”.

L’escrit apunta que entre els centenars d’immigrants il·legals que diàriament salten la tanca fronterera de Melilla podria haver-hi persones infectades per l’ebola, motiu pel qual ha demanat que es posi fre a l’entrada clandestina, ja sigui per terra, mar o aire.

En aquest sentit ha dit que l’arribada d’aquests immigrants ja no només suposa un perjudici per a la nostra economia, la nostra seguretat, la nostra identitat, la nostra llengua i les nostres tradicions, sinó que a més representa una amenaça per a la salut pública.

La regidora fa una crida a afrontar aquesta problemàtica pel perill que encarna, i dur a terme aïllaments preventius si s’escau, perquè, tal i com afirma, ens toca vetllar per la salut de la nostra societat, dels nostres fills i néts, i no podem jugar amb l’habitual indulgència i permissivitat en temes d’immigració.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube