Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC Olot presenta moció per controlar l'islamisme radical a les mesquites

PxC Olot presenta moció per controlar l'islamisme radical a les mesquites

27/10/2017 - Olot

Olot | Redacció.- Durant el ple de l'Ajuntament d'Olot sobre ordenances fiscals i pressupostos per l'any 2018, a més de les mocions presentades pels grups municipals al respecte i sobre el tema més present a la política catalana del moment, la independència, Plataforma per Catalunya (PxC) segueix vetllant pels interessos dels catalans, interessos que sorgeixen del dia a dia i de la manca de solucions per part dels polítics.

Així doncs, Ignasi Mulleras, que va ser regidor a la capital de La Garrotxa i que tot apunta a que torni a seure dins el consistori olotí, va presentar una moció similar a les propostes demanades a Mataró, Pineda de Mar i Barcelona per PxC, nascudes després dels lamentables atemptats terroristes islamistes a Barcelona i a Cambrils del passat mes d'Agost, on es va descobrir que algunes mesquites poden estar regides per imams, com el de Ripoll, que estiguessin emetent un missatge radical i fonamentalista als seus fidels, radicalitzant a alguns.

A tal fi, PxC ha demanat al Ple de l'Ajuntament d'Olot:

1.- Exigir el certificat d'antecedents penals als imams que exerceixin a les tres mesquites d'Olot.

2.- Controlar que els imams tinguin l'acreditació per poder exercir com a tals.

3.- Que es facin seguiments periòdics amb gravacions dels sermons dels imams a les mesquites.

4.- Demanar la documentació per conèixer la procedència dels fons económics i materials per obrir i mantenir aquests centres de culte.

Ignasi Mulleras ha considerat que “aquesta moció està feta per a que l'aprovin, i si no ho fan, hauran d'explicar als olotins per què no ho fan”, degut a que “aquesta moció és la que ens ha demanat la gent als carrers d'Olot”.

Finalment, i després d'alguna falta de respecte per part d'un parell de grups municipals força intol·lerants, el Ple de l'Ajuntament ha decidit no aprovar aquestes propostes de PxC. Ara, la casta política olotina haurà d'explicar al poble perquè prefereix posar en risc la seguretat i pau social a Olot que fer cas a PxC.

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube