Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Plataforma per Catalunya confia a trencar la barrera del 5% de sufragis a Reus

Plataforma per Catalunya confia a trencar la barrera del 5% de sufragis a Reus

21/03/2015 - Reus

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Albert Tafallà tornarà a encapçalar la candidatura a la capital del Baix Camp


Reus | Redacció.- Després de quedar a uns pocs vots d'entrar al consistori en les passades eleccions municipals, Plataforma per Catalunya torna a confiar en Albert Tafalla per aconseguir trencar la barrera del 5% de sufragis.

El candidat ha afirmat que “fa quatre anys ni tan sols apareixíem a les enquestes i vam estar molt a prop d’irrompre a l’Ajuntament”. 

Tafalla ha explicat que la dinàmica de treball de Plataforma per Catalunya no es basa en costoses campanyes electorals com les pagades pels partits de la casta política. “Nosaltres trepitgem carrer, ens reunim amb els veïns i els traslladem el nostre missatge perquè ens coneguin de primera mà”.

La lluita contra la corrupció, la seguretat ciutadana, la protecció de la gent més desfavorida de la nostra ciutat, la lluita contra l’endeutament i el control de l'inmigració seran els eixos sobre els que girarà la campanya. Tot això per retornar la sobirania als reusencs. 

Hem d'aprimar la maquinaria burocràtica de l'ajuntament per estalviar en costos i així poder abaixar impostos als reusencs”.

El candidat ha dit que “eliminarem totes les subvencions i ajuts a  entitats que operen amb opacitat i amb criteris que perjudiquen la gent de casa per saber realment on van els nostres diners”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube