Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Inoperància de l'Equip de Govern a Ripoll

Inoperància de l'Equip de Govern a Ripoll

29/12/2015 - Ripoll

PxC crítica la inoperància de l’Equip de Govern al consistori de Ripoll i demana més implicació per tal de resoldre els problemes que realment afecten els seus veïns.

Ripoll|Redacció.-  La delegació de PxC a Ripoll ha manifestat que després de set mesos de la composició del nou consistori, la vila de Ripoll continua tenint llacunes importants pel que fa a serveis i seguretat. Amb polítiques que “semblen més encaminades a omplir titulars i espais de mitjans de comunicació que no pas a donar un òptim servei als vilatans i visitants del municipi”.

En aquest sentit s’ha manifestat que són continuats els accidents entre vianants i vehicles a diversos punts de la vila, problema al qual el consistori sembla girar l’esquena. Així com la manca d’aparcament a l’interior de la vila, que dificulta l’activitat comercial i el mal estat d’alguns carrers per falta de manteniment diari.

Per aquests motius el delegat de PxC  a la localitat, Pep Sort, ha denunciat que “en diverses ocasions hem entrat instàncies a l’Ajuntament per tal de resoldre aquests problemes, però sembla que l’Equip de Govern no vol, o senzillament no sap trobar una solució”.

“Des de PxC no deixarem que l’Equip de Govern tingui el municipi i els seus veïns abandonats. Els veïns de Ripoll han de ser la prioritat al consistori i per això cal resoldre els problemes que els afecten directament” ha sentenciat.

 

PxC

Ripoll, 29 de desembre de 2015

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube