Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Pep Sort demana el retorn de la Guàrdia Civil

Pep Sort demana el retorn de la Guàrdia Civil

26/01/2016 - Ripoll

PACTE DE CDC-CUP I LES SEVES CONCESSIONS  ALS ANTISISTEMA

Bon dia senyores i senyors, gent de bona fe i patriotes tots. En presentar-me a les llistes de Ripoll tenia algunes coses en ment les quals creia ferventment i una d'elles no era altra que demanar públicament el retorn de la Guàrdia Civil de forma activa al Ripollès i la seva capital Ripoll. Per començar per algun lloc.

Si algun aguerrit periodista preguntava alguna cosa, en escoltar les consegüents respostes algú d'Interior cau sobre de les seves natges segurament.

La notícia que va sortir ahir (CDC - CUP) no és més que una altra basta estupidesa d'aquesta administració que ja des de fa anys ve demostrant la seva més absoluta incompetència en matèria de seguretat ciutadana i en cada relleu de la cartera a pitjor. Decisions com aquestes afecten el ciutadà i molt, agents molt professionals la majoria d'ells s'agafen les coses de manera molt diferent a partir de decisions com la presa pel Govern ahir.

Penso sincerament que els esglaons superiors de la jerarquia del cos de Mossos d'Esquadra o com a mínim la direcció política o operativa hauria de tornar a mans del Ministeri de l'Interior. Vull el millor per als meus, familiars, veïns i conciutadans i els estem fallant sens dubte.

Dit això la pregunta seria si arribat el cas d'un atemptat gihadista (Déu no vulgui), el Govern també seria capaç de no presentar acusació particular en contra dels que vessessin la sang dels nostres, a canvi d'algun que un altre barata polític per mantenir algunes butaques del Parlament. Anem per molt mal camí.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube