Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Neix la delegació de Plataforma per Catalunya a Roses

Neix la delegació de Plataforma per Catalunya a Roses

21/03/2016 - Roses

Roses|Redacció.- El municipi de Roses ja compta amb una delegació de Plataforma per Catalunya, la qual a posat les bases i els primers objectius a la reunió mantinguda avui. En aquesta reunió hi ha assistit diversos veïns de la vila, així com el regidor de PxC a Salt, Sergi Fabri i el regidor de PxC a St. Miquel de Fluvià, Marcos Sanchez. Així mateix el delegat a la província de Girona, Ignasi Mulleras, a excusat la seva absència en trobar-se reunit en una reunió per impulsar diverses delegacions noves al Gironès.

Per una altra banda, hi ha assistit el que serà el delegat municipal de PxC al municipi, Jose Antonio Blazquez. Un rosenc molt conegut per tothom i amb moltes ganes de començar a treballar per defensar els drets morals i materials dels veïns humils i treballadors. En aquest sentit s'ha acordat començar a sumar esforços per tal d'entrar al consistori de cara a  les eleccions municipals del 2019.

La delegació a Roses ha aprofitat per demanar a l'Equip de Govern la creació d'espais pels animals domèstics, així com una acció ferma i contundent contra la competència deslleial del 'top manta', la qual perjudica greument el petit comerç autòcton del municipi.


A més a més, el mateix Jose Antonio ha manifestat que “el projecte de la federació identitària d'àmbit nacional m'ha fet donar el pas per afiliar-me i fer la delegació de PxC al meu municipi. Feia temps que esperava una alternativa identitària real, que estigués representada a tota Espanya, i el suport que està rebent PxC dels identitaris d'arreu d'Europa mostra que aquesta federació serà el referent al país”.

PxC

Roses, 21 de març de 2016

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube