Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Enguix: “és una enorme satisfacció poder fer realitat aquella dita de fets i no paraules”

Enguix: “és una enorme satisfacció poder fer realitat aquella dita de fets i no paraules”

29/10/2012 - Rubí

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Rubí s’afegeix al repartiment de pa entre la gent de casa

Rubí | Redacció. Sota el lema “el pà per als de casa” la delegació de Plataforma per Catalunya a Rubí ha portat a terme el repartiment de barres de pà a l’esmentada localitat vallesana. 

El dirigent identitari a la ciutat, Josep Maria Enguix, ha manifestat que la gent s’ha mostrat sorpresa i satisfeta alhora per la campanya iniciada a Lleida i recentment feta també a Terrassa.

El delegat local ha assegurat que els veïns han vist amb molt bons ulls el fet que els partits polítics ajudin directament a les persones necessitades. D’altra banda Enguix ha declarat que “és una enorme satisfacció poder fer realitat aquella dita de fets i no paraulestot i la limitació de recursos de la formació.

“En lloc de copiar idees i missatges, els partits podrien portar a terme aquesta iniciativa, ja que disposen de diners i mitjans per fer-ho” –ha manifestat Enguix en referència al PP de Rubí, que va copiar el lema “Primer els de casa” a les darreres eleccions municipals.

El dirigent rubinenc ha assegurat que vist l'èxit de la iniciativa la formació estendrà la campanya a altres municipis de tota la comarca i la reeditarà a la pròpia ciutat de Rubí.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube