Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Campanya en defensa del teixit comercial de proximitat

Campanya en defensa del teixit comercial de proximitat

02/03/2015 - Rubí

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Plataforma per Catalunya fa campanya al mercat municipal per demanar que es comprin productes de casa als comerços tradicionals


Rubí | Redacció.- És lícit demanar que la gent pugui adquirir productes fiables al seu municipi i que els diners que generen els comerços es reinverteixin al propi barri, a més com no de la creació de llocs de treball.

El mercat  municipal avui en dia és el clar exemple de que les coses no funcionen al municipi. Hi ha un munt de parades tancades i la possible obertura d’un supermercat fa perillar encara més la seva viabilitat. 

A més, els preus desorbitats fan que futurs paradistes no vegin viable econòmicament aixecar la persiana al mercat per posar en marxa un negoci.

No ens agrada que en alguns barris el comerç tradicional ja hagi desaparegut totalment i que tot s’estigui omplint de basars xinesos i kebabs, i que els immigrants hagin desplaçats els comerciants de tota la vida al capdavant de les botigues de queviures.

Plataforma per Catalunya aposta pel comerç local per garantir l’estabilitat econòmica de la nostra ciutat i ho farà realitat abaixant impostos i facilitant els tràmits per obrir un nou negoci als emprenedors locals.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube