Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Partit Popular, mancat d'idees, fa gala de la seva hipocresia a Rubí

El Partit Popular, mancat d'idees, fa gala de la seva hipocresia a Rubí

04/03/2015 - Rubí

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

El PP torna a copiar l’eslògan “Primer els de casa” mentre defensa els immigrants

A la foto, Mònica Querol (la segona per la dreta), portaveu del PP a l'Ajuntament de Rubí

Rubí | Redacció.- Una vegada més arriben les eleccions municipals i tots els partits busquen la frase que defineixi la seva campanya i que es pugui utilitzar com a eslògan.

A Rubí tenim al PP que no s'ha esforçat molt a buscar aquesta frase i que ha preferit, com ja va fer en 2011, copiar l'eslògan de Plataforma per Catalunya “Primer els de casa”.

[Veure enllaç: http://www.rubitv.cat/20150303/8021/primer-els-de-casa-primer-els-rubinencs] 

No ens hauria d'estranyar ja que en 4 anys i amb 6 regidors han tret de les arques de l'ajuntament més de 600.000 € entre sous i assignacions, i ara agafen un bon eslògan com el nostre, li injecten una bona quantitat de diners i ja tenen la campanya feta.

L’any 2011 fins i tot TVE va donar la notícia que el PP de Rubí havia copiat la frase de la nostra formació.

A nosaltres com a formació ens és igual que copiïn el “primer els de casa”, la gent sempre ha preferit l'original a la còpia, el que ens preocupa de debò és que enganyin al ciutadà i això és el que fa el PP quan utilitza la nostra frase.

Sense anar més lluny, en el passat ple del mes de gener el PP va votar a favor d'una moció presentada per ICV-EUiA en la qual declaraven Rubí “ciutat lliure de rumors i prejudicis contra la diversitat cultural”.

[Veure enllaç: http://www.diariderubi.com/noticia.php?i=2370&k=el-ple-dona-suport-a-les-reivindicacions-dels-treballadors-del-consorci-sanitari-de-terrassa]

Això és sens dubte una forma més d'enganyar la bona gent de Rubí, d'una banda, “primer són els de casa” però per una altra tot el que ens diuen és que els de casa tenim prejudicis contra els immigrants i que tot el que es diu són rumors, com per exemple que en proporció els immigrants reben més ajudes, més beques menjador, més ajudes a l'habitatge, que les presons estan plenes de delinqüents estrangers, que no s'integren. Per al PP tot això són rumors. 

És lamentable pensar que la política d'avui dia es basi en els diners i que en aquesta plutocràcia vingui un partit amb un pressupost infinitament superior al nostre, copiï un bon eslògan com el nostre que ens defineix perfectament i enganyi el ciutadà.

Plataforma per Catalunya seguirà sent fidel als seus principis, ara falta que vosaltres, els qui al final teniu l'última paraula, us adoneu que “s’enxampa abans a un mentider que a un coix”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube