Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Josep Maria Enguix explica els eixos del programa electoral a Rubí

Josep Maria Enguix explica els eixos del programa electoral a Rubí

09/03/2015 - Rubí

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Plataforma per Catalunya presenta la seva candidatura davant dels mitjans de comunicació


Rubí | Redacció.- Plataforma per Catalunya es va presentar el passat dijous davant dels mitjans de comunicació

El candidat Josep Maria Enguix va destacar la necessitat de que un partit com PxC obtingui representació a l’Ajuntament.

El partit ha presentat la campanya amb la que demanarà el vot dels rubinencs a les eleccions del maig. La formació es referma en el seu ideari d’augment del control d’immigració i d’enduriment dels requisits per l’accés a les ajudes socials.

Plataforma per Catalunya (PxC) vol introduir el concepte de la cultura de l’esforç en el sistema d’ajuts públics per evitar 'confondre ajudes socials amb regals’, el sistema està creat de tal manera que la gent de fora rep masses ajuts sense demana’ls-hi res a canvi.

El partit, que es presenta per segona vegada a unes eleccions municipals, vol un canvi en les polítiques d’ajuts socials per evitar que en un futur passi ‘el que està passant a França’ en el que les segones generacions d’immigrants quan deixen de rebre les ajudes per part de l’administració es revolten contra el sistema.

En paral·lel, la formació proposa millores i ampliació de les instal·lacions esportives per donar sortida a les necessitats de les entitats rubinenques.

En aquest àmbit, també plantegen la creació d’una nova piscina municipal. 

També proposarà la integració de la riera a la ciutat a través de l’habilitació d’un carril bici per recuperar l’espai com a zona d’oci i de passarel·les per vianants que uneixin els dos costats. El partit creu que la zona de la Llana és un punt a revitalitzar precisament a través de l’oci, fins i tot amb locals que puguin obrir les nits.

PxC planteja la creació d’un servei de comissaria de Policia Local itinerant per apropar aquesta institució als ciutadans.

I per últim un pla d’actuació contra l’ incivisme, ampliació i millora de l’eix comercial, i rebaixes del impostos per els ciutadans i els comerços que es compensaran amb la retallada de sous i assignacions politiques de l’ajuntament.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

RUBITV.CAT, 06/03/2015; Josep Maria Enguix (PxC): 'A la gent que ve de fora se li regalen massa coses'

Plataforma per Catalunya acusa el PP d'haver-li copiat l'eslògan electoral 'Primer els de casa'

Plataforma per Catalunya torna a insistir en la necessitat de controlar la immigració. En aquest sentit, el partit considera que a aquest col·lectiu 'se li regalen massa coses' i demana un control de les ajudes a les quals tenen accés i aposta per un sistema basat en 'la cultura de l'esforç'.

D'altra banda, PxC proposa construir una altra piscina municipal a l'aire lliure, un nou pavelló a Can Rosés, un carril bici a tocar de la Riera i a crear una zona d'oci a La Llana, entre altres mesures.

Plataforma per Catalunya confia que aquest cop sí que aconseguirà representació municipal i acusa el PP d'haver-li 'copiat' l'eslògan electoral 'Primer els de casa' durant els comicis del 2011.

RADIORUBI.FM, 06/03/2015; Plataforma per Catalunya vol introduir la cultura de l’esforç en l’accés als ajuts públics

Plataforma per Catalunya (PxC) vol introduir la cultura de l’esforç en el sistema d’ajuts públics per evitar 'confondre ajudes socials amb regals’. El partit, que es presenta per segona vegada a unes eleccions municipals, vol un canvi en les polítiques d’ajuts socials per evitar que en un futur passi ‘el que està passant a França’.

El partit ha presentat aquest dijous la campanya amb la que demanarà el vot dels rubinencs a les eleccions del maig. La formació es referma en el seu ideari d’augment del control d’immigració i d’enduriment dels requisits per atorgar l’empadronament.

La idea matriu d’aquest plantejament és, segons el cap de llista Josep Maria Enguix, introduir el concepte de cultura de l’esforç a l’hora d’atorgar ajuts públics a ‘la gent que ve de fora’. Si no es fa, diu Enguix, ho lamentaran les properes generacions. En aquest sentit, el candidat ha citat França on, segons considera, les persones immigrades que han deixat de rebre ajuts s'han girat contra el sistema.

En paral·lel, la formació proposa un nou pavelló esportiu a Can Rosés per donar sortida a les necessitats de les entitats esportives. En aquest àmbit, també plantegen la creació d’una nova piscina municipal.

També proposarà la integració de la riera a la ciutat a través de l’habilitació d’un carril bici per recuperar l’espai com a zona d’oci. El partit creu que la zona de la Llana és un punt a revitalitzar precisament a través de l’oci, fins i tot amb locals que puguin obrir les nits.

PxC planteja la creació d’un servei de comissaria de Policia Local itinerant per apropar aquesta institució als ciutadans.

Josep Maria Enguix, PxC

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube