Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Terror a Salou

Terror a Salou

13/08/2015 - Salou

Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre | Redacció.- Gravíssims incidents a Salou entre africans il·legals i els Mossos d’Esquadra. Un africà il·legal es tira per una balconada per fugir de la Policia. S'ha desfermat una batalla campal entre els subsaharians il·legals i les forces de l'ordre… pitjor que al tercer món! Africans il·legals actuant com a autèntiques bèsties salvatges, destrossant Salou! Imatges terribles, més pròpies de qualsevol país africà que d'una ciutat turística d'occident. Gent inadaptada que de cap manera pot viure al món occidental! Il·legals, delinqüents, màfies i actituds salvatges. Aquesta gent mai hauria d'haver entrat al nostre país. Aquestes "cultures" no poden viure al nostre món. És imposible i aberrant.  Davant d’immigrants com aquests només hi ha una solución, la repatriació inmediata.

Fins i tot s'han donat atacs de tres senegalesos amb agressions físiques a veïns de Salou segons es pot visualitzar en els vídeos dels alderulls. Si un veí autòcton de Salou hagués protagonitzat una agressió així, l’haguessin enviat a la presó amb l'agreujant de racisme.

Un centre turístic com Salou, aturat durant dos dies pels delinqüents il·legals africans. Comerços, bars i restaurants tancats pel lògic temor del sector turístic, farts de pagar impostos, a ser agredits, robats o veure els seus comerços destrossats per aquesta horda d’immigrants descontrolats. Salou, plaça turística de primer ordre, sense comunicació ferroviària per culpa de tots aquests autèntics fanàtics del terror. És totalment inadmissible!

El súmmum va arribar a la nit, en ser necessari (?) un mediador entre els Mossos i aquesta banda d’infractors molts d’ells il·legals, per posar fi als gravíssims disturbis d'aquesta horda de delinqüents. A més de la vergonya d'aquesta actuació mediadora totalment fora de lloc, la "Justícia" ha deixat lliures, amb càrrecs, a més d'una desena dels detinguts per terrorisme urbà. Els mateixos agents dels Mossos no poden entendre aquesta més que lamentable decisió.

Fins on hem arribat perquè aquestes hordes de subsaharians, molts d’ells il·legals, altres presumptes delinqüents amb càrrecs i quasi tots ells amb actituds brutals i salvatges, que ja haurien d'haver estat expulsats del país, segueixin tenint la paella pel mànec? Iindecent!

Europa i Àfrica no són compatibles. La "multiculturalitat" ha fracassat durant els últims 21 segles. La Història mai menteix.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube