Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC es queda sola en la lluita contra el radicalisme islamista a Salt

PxC es queda sola en la lluita contra el radicalisme islamista a Salt

30/04/2012 - Salt

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

PP, IPS, CiU i PSC es neguen a que els imams de Salt condemnin els sermons del líder radical de la mesquita Badr de Terrassa en què incitava a la violencia contra les dones

Salt | Redacció.- La portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de Salt, Maria Osuna, ha presentat una moció en què demana la condemna a les declaracions de l’imam radical de Terrassa per part dels líders musulmans del municipi gironí.

La moció, que s’ha topat amb la negativa de la resta de partits polítics amb representació a Salt, buscava que els imams de la ciutat reprovin públicament les declaracions d’Abdeslaam Laaroussi en què incitava a duur a terme càstigs físics i psíquics contra les dones.

La portaveu identitària ha denunciat el pacte de la resta de forces polítiques representades al consistori per votar en contra de la proposta sota el pretext que podria esdevenir contraproduent. En aquest sentit Osuna ha denunciat que l’únic contraproduent i que crispa la convivència és “l’actitud irresponsable de permissivitat i indulgència de les forces polítiques amb unes declaracions que atempten contra la dignitat de la dona”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIARI DE GIRONA; 25/4/2012; PxC es queda sola en una moció

L'única regidora de Plataforma per Catalunya a l'Ajuntament de Salt, Maria Osuna, es va quedar sola en el debat d'una moció que ella mateixa havia presentat i que reclamava que els representants islàmics de la vila condemnessin els sermons de l'imam de Terrassa, que hauria demanat "castigar" les dones infidels. La resta de formacions van indicar que estaven totalment en contra de la violència contra les dones però van titllar de populista la moció. També van assegurar que la proposta pot ser contraproduent per la comvivència entre els ciutadans saltencs. A més a més, van recordar que el cas és als jutjats. Osuna, mentrestant, va afirmar que aquesta mateixa moció s'ha presenta a altres municipis i que a Vic va tenir el suport de CiU i d'ERC.girona |t.c.c.

PxC a Youtube