Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Junts fem força

Junts fem força

24/04/2013 - Salt

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya reclama despenjar les estelades dels edificis públics de Salt

Salt | Redacció.- Plataforma per Catalunya vol que els edificis de titularitat pública de la ciutat gironina deixin d’utilitzar-se per fer bandera del separatisme.

La demanda del grup municipal identitari sorgeix arran de l’estelada que van penjar a la façana de la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt coincidint amb la Diada de Sant Jordi.

La portaveu de Plataforma per Catalunya a Salt, Maria Osuna, ha denunciat que aquest acte constitueix “una immensa falta de respecte envers tots els veïns de Salt que no es consideren separatistes i volen que Catalunya continuï de la mà de la resta de comunitats espanyoles”.

Osuna considera “inadmissible la utilització dels edificis que paguem entre tots a mode d’aparador per exhibir símbols fratricides i caïnites”.

La portaveu identitària ha remarcat que “la diada de Sant Jordi és una festa de tots els catalans, i no permetrem que els separatistes es facin amos d’ella”.

Osuna reclama que “Convergència i Unió deixi d’utilitzar els diners de totes i tots per fomentar l’odi entre els catalans”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube