Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Salt, 13/06/2013; Plataforma per Catalunya planta cara a l’abús de les entitats financeres

Salt, 13/06/2013; Plataforma per Catalunya planta cara a l’abús de les entitats financeres

13/06/2013 - Salt

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya impulsa una moció perquè les entitats financeres del municipi deixin sense efecte el cobrament de comissions bancàries per descobert.

Salt | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya ha presentat una moció en què insta les entitats financeres de la localitat a deixar de cobrar les comissions per descobert.

La proposta contempla també demanar al Banc d’Espanya que sancioni econòmicament aquells bancs i caixes que facin càrrecs corresponents al cobrament d’aquest concepte.

La portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, Maria Osuna, veu urgent aplicar aquesta mesura perquè “les entitats financeres estan desitjoses de poder escanyar els treballadors saltencs i cobrar-los aquesta comissió, que té un afany clarament recaptatori”.

El grup municipal de Plataforma per Catalunya denuncia que milers de saltencs es veuen sotmesos a l’abús de les entitats financeres amb el vistiplau i complicitat dels polítics governants.

En aquesta línia Osuna ha sentenciat que “ja és hora que l’Ajuntament deixi d’estar del costat de les entitats financeres i doni un cop de puny sobre la taula per defensar els ciutadans”.

PxC

Salt, 13 de juny de 2013

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube