Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Cap euro per integrar immigrants que mai no s'integraran

Cap euro per integrar immigrants que mai no s'integraran

20/12/2013 - Salt

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Plataforma per Catalunya vota en contra d'uns pressupostos municipals marcats per la voracitat recaptatòria de multes i que inclouen una partida de 113.000 € per a "Immigració i convivència"

Salt | Redacció .- El grup municipal de Plataforma per Catalunya ha votat en contra de l’aprovació dels pressupostos municipals per l’exercici del 2014. 

En aquest sentit s’ha denunciat el malbaratament que suposa el fet que el govern municipal (CiU) destini 113.000 € a una partida per a "Immigració i convivència".

"L'únic requisit perquè la convivència sigui possible és la simple voluntat i el compromís de les persones. Gastar recursos en conscienciar a gent sense aquesta disposició constitueix un malbaratament de diners”.

En l’apartat de previsió d’ingressos Maria Osuna, portaveu de Plataforma per Catalunya, ha assenyalat la voracitat recaptatòria manifesta per part de l'equip de govern.

En aquesta línia ha alletjat a l’equip de govern que es faci la previsió d’ingressar 800.000 € en multes per infraccions de trànsit i 210.000 € per interessos de demora. 

"Aquestes previsions posen de manifest la voluntat de l’equip de govern d’exprimir i escanyar al màxim als veïns del municipi, que amb prou feines poden fer front a les estretors de la crisi”. 

 


Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube