Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Contra la casta política

Contra la casta política

28/07/2014 - Salt

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Plataforma per Catalunya ha demanat la dimissió de Iolanda Pineda, portaveu del PSC a Salt, per la seva imputació en la trama del cas Mercuri dels sobresous de la FMC

Salt | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya ha recordat que “Iolanda Pineda, igual que vam fer nosaltres, va demanar a l’alcalde Jaume Torramadé que dimitís fins que se celebrés el judici per la seva imputació en un cas de presumpte assetjament. Ara li recordem, i quedarà reflectit, com la casta política de Salt està feta de la mateixa pasta”. 

Amb aquestes paraules Plataforma per Catalunya ha exigit que Iolanda Pineda faci el que tant havia predicat: dimitir quan s’està imputat, i no figurar com a candidata a les properes eleccions municipals si la seva condició d’imputada està vigent quan arribin els comicis locals.

“És vergonyós que els caps de llista dels dos partit més votats a les passades eleccions municipals estiguin imputats i cap dels dos deixi el seu càrrec a l’Ajuntament de Salt. Queda palès un cop més el poc respecte que tenen pels saltencs”.

Plataforma per Catalunya ha fet una crida a la ciutadania de cara a les eleccions municipals de 2015 per “acabar amb el bipartidisme de la casta política –PSC i CiU- que ha governat Salt fins ara”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube