Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Sergi Fabri serà el candidat de Plataforma per Catalunya a Salt

Sergi Fabri serà el candidat de Plataforma per Catalunya a Salt

04/09/2014 - Salt

Redacció | Salt.- El comitè electoral de PxC va acordar a la passada reunió celebrada al Juliol que Sergi Fabri fos el candidat de la formació social identitària a la localitat de Salt i deixar de comptar a la candidatura amb l'actual regidora Maria Osuna, primer per no haver complert amb els compromisos amb el partit com si fan la resta de regidors i segon perquè la seva imatge i la seva forma d'actuar no són les que PxC vol en la seva nova etapa. Així es va donar compte de la decisió al comitè executiu que la va ratificar a la seva última reunió celebrada a Mataró. 

Fabri és un jove de Salt molt actiu i treballador de la delegació a Girona de Plataforma, compromès amb el seu municipi i amb la gent que ho passa malament, solidari incansable. És tècnic en prevenció de riscos laborals, socorrista, monitor d'arts marcials i compta amb tot el suport del comitè executiu que presideix Xavier Simó.

Sobre la seva elecció Sergi Fabri ha declarat que "estic molt il·lusionat amb aquest projecte, porto anys treballant per Salt des Plataforma i m'omple d'orgull comptar amb el suport dels meus companys de partit i la direcció per afrontar aquest repte tan apassionant" i ha afegit que "Salt és una població molt perjudicada pel fenomen de la immigració massiva i per la xacra de la desocupació, en això centrem la nostra lluita, en millorar la vida de la bona gent de casa i en acabar amb els corruptes, així ho ha demostrat per activa i per passiva PxC i així seguirà sent també a Salt".

D'altra banda els serveis jurídics de Plataforma per Catalunya ja estan estudiant les accions legals pertinents perquè l'exregidora de l'organització Maria Osuna compleixi amb tot el que no ha complert fins a dia d'avui.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube