Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Potenciant el comerç local

Potenciant el comerç local

19/11/2014 - Salt

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Proposta de millores en els tres mercats setmanals arran de les queixes i demandes veïnals

Salt | Redacció.- Plataforma per Catalunya ha fet arribar una instància a l’Ajuntament per tal d’implementar una sèrie de millores en els mercats setmanals del municipi.

En aquest sentit ha demanat augmentar la presència policial per diverses queixes relacionades amb robatoris i fer revisions, si s’escau, per tal de garantir el compliment del Reglament de mercats municipals de venda no sedentària.

Referent al nou mercat setmanal que se celebra la tarda de dilluns, s’ha demanat que en cas que no acabi d’arrencar s’estudiï la possibilitat de canviar-ne la ubicació, vist que actualment hi ha quatre parades i molt poca afluència.

L’alcaldable de Plataforma per Catalunya a Salt, Sergi Fabri, ha dit que “tot el que fem arribar a l’equip de govern i demanem és de sentit comú i si se’ns escolta, pot ajudar a millorar els mercats setmanals al nostre municipi”. 

D’altra banda ha volgut remarcar que “tenim 3 mercats setmanals a Salt, el de dimecres i divendres, pels que es reben queixes per problemes d’inseguretat i pel poc control del Reglament de mercats municipals de venda no sedentària, i el nou mercat de dilluns a la tarda, que ara per ara no funciona”

L’objectiu de Plataforma per Catalunya, ha dit Fabri, és “ajudar a que tots tres funcionin el millor possible”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube