Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Sergi Fabri: “el món canvia amb el nostre exemple, no amb la nostra opinió”

Sergi Fabri: “el món canvia amb el nostre exemple, no amb la nostra opinió”

11/06/2015 - Salt

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Sergi Fabri, portaveu i regidor de PxC a partir del proper dissabte 13 de juny, fa pública a les xarxes socials i mitjans de comunicació la seva declaració de béns i activitats

 

Salt | Redacció.- El cap de llista de Plataforma per Catalunya a les eleccions municipals del passat 24 de maig, Sergi Fabri, ha volgut donar a conèixer dades sobre les seves activitats econòmiques i béns.

Fabri té el 50% d’una plaça de garatge i el 50% d’un habitatge –ambdós a Salt-, i un terreny rústic a Sant Joan de Mollet. 

Respecte de les activitats, ha volgut respectar la privacitat de les empreses però ha donat a conèixer que a l’hivern treballa a un local d’oci nocturn, i a l’estiu, de socorrista aquàtic. Així mateix acredita que l’únic vehicle que té és un Renault Twingo, i el saldo mitjà del seu compte bancari el 2014, és de 321,81 €.

El portaveu de PxC a Salt ha assenyalat la importància de “que el poble tingui tota la informació necessària i real de la meva persona, com a representant públic, motiu pel qual he cregut convenient fer pública totes aquestes dades. El món canvia amb el nostre exemple no amb les nostres opinions”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube