Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Millorem Salt

Millorem Salt

16/12/2015 - Salt
COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Plataforma per Catalunya presenta una moció en què demana al Consell Comarcal del Gironès complir amb el conveni de la recollida selectiva

Salt.- El Grup Municipal de PxC presenta per tal que sigui aprovada al pròxim Ple Ordinari una moció per millorar la neteja del municipi. En aquesta moció, que segons manifesta PxC és la primera d’un conjunt de mocions per tal de millor la  neteja al municipi, el que es demana és que el Consell Comarcal del Gironès compleixi amb el conveni signat pel que fa a la neteja, manteniment i reposició dels contenidors exteriors de recollida selectiva.

Així com augmentar un dia més a la setmana aquest servei i establir un llistat des de l’Ajuntament de tots els contenidors que cal canviar, netejar, pintar, etc

A més a més, en cas de no aconseguir que el conveni es compleixi amb efectivitat, el Grup Municipal de PxC demana estudiar la possibilitat d’adjudicar el servei directament des de l’Ajuntament a l’empresa que ho hagi de gestionar.

Des de la formació identitària manifesten que “millorar la neteja de la vila és una de les nostres prioritats i en aquest sentit a poc a poc farem propostes perquè això es pugui fer possible. Rebem queixes continuades del mal estat i la mala imatge dels contenidors de recollida selectiva i el seu voltant. Per aquest motiu demanem que es compleixi el que està signat i pel que paga el poble”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube