Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC per la neteja de la vila

PxC per la neteja de la vila

22/12/2015 - Salt

El Ple Municipal de Salt va aprovar el passat dia 21 de desembre la moció de PxC, que feia referència a la neteja del municipi i l’incivisme.

Salt|Redacció .- La moció presentada per Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de Salt feia referència a la neteja del municipi i segons va afirmar la formació “és la primera d’un conjunt de mocions relacionades amb la neteja de la vila”, concretament parlava del servei de recollida selectiva i l’incivisme que pateix el municipi en aquest sentit per part d’alguns comerços.Els punts proposats i per tant els punts aprovats pel Ple Municipal van ser els següents:

Primer.- Demanar a l’Equip de Govern que a part de la campanya informativa habitual (referent a les campanyes de conscienciació del reciclatge) faci una bustiada educativa a tot el municipi per tal que els veïns en tinguin coneixement.

Segon.- Demanar a l’Equip de Govern que posi més mitjans de vigilància als carrers per tal de fer complir l’ordenança de civisme.

Tercer.- Fer complir l’ordenança esmentada

Quart.- Demanar a l’Equip de Govern que estudiï la possibilitat de fer la recollida selectiva 7 dies a la setmana en comptes de 6, de cara a la renovació o nova adjudicació del servei.

La gran sorpresa va ser “quan vam veure que l’Equip de Govern d’ERC+CUP, que es presenten amb la bandera de la participació i transparència van votar en contra de la moció i per tant en contra de fer una bustiada per tal d’informar els veïns. Per sort però, la moció va ser aprovada i els hi demanarem les vegades que sigui necessari” va afirmar Fabri, portaveu de PxC a l’Ajuntament de Salt.

PxC

Salt, 22 de desembre de 2015

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube