Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC denuncia augment d'incivisme en l'època del Ramadà a Salt

PxC denuncia augment d'incivisme en l'època del Ramadà a Salt

02/06/2016 - Salt

PxC denuncia augment d'incivisme en l'època del Ramadà a Salt

El Regidor de PxC a l'Ajuntament de Salt, Sergio Concepción, ha demanat que es respecti els horaris i la tranquil·litat dels veïns, sobretot a la nit.

Salt|Redacció.- El fet que la celebració del ramadà, que fa la comunitat musulmana de Salt, coincideixi amb dies laborables, ha ocasionat contínuament conflictes de convivència pel soroll constant a les nits en alguna zona del municipi, la qual cosa fa que els veïns, que pretenen descansar i dormir per anar a treballar l'endemà, no puguin fer-ho.

En aquests últims dies, desenes de veïns s'han apropat als regidors de PxC Salt per fer constar el seu malestar a causa de la proximitat d'aquesta celebració i alhora per traçar un pla d'actuació i exigir a l'Ajuntament un augment del control de l'ordenança de civisme en aquesta època de l'any. És per això que la delegació de PxC a Salt, exigeix que es faci complir l'ordenança de civisme i s'interposin les sancions corresponents en cas d'incompliment d'aquesta norma municipal.

En aquest sentit, el Regidor de PxC a l'Ajuntament de Salt, Sergio Concepción, ha demanat “que l'Ajuntament de Salt controli els carrers i les places del nostre municipi per possibles aglomeracions de persones a altes hores de la nit, així com demanem també més respecte pels costums i la forma de vida dels saltencs, els quals a la nit descansen i dormen".

Finalment PxC ha anunciat que no tolerarà que aquestes molèsties, que es repeteixen any rere any, continuïn i que farà tot el possible per garantir el descans dels veïns a la Vila.

PxC

2 de juny de 2016

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube