Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC critica que el govern de Salt vulgui pujar la taxa d'animals domèstics

PxC critica que el govern de Salt vulgui pujar la taxa d'animals domèstics

18/10/2016 - Salt

PxC critica que el govern de Salt vulgui pujar la taxa d'animals domèstics

Plataforma per Catalunya diu que l'Equip de Govern del municipi té una falta de respecte total envers els animals domèstics i els seus amos, i defensa que Salt ha de ser un municipi amic dels animals.

Redacció | Salt.- La polèmica pel maltractament que té el Govern de Salt amb els animals domèstics i els seus usuaris ja fa mesos que dura. Primerament, per la manca de control a l'hora de sancionar els amos incívics que no recullen les defecacions del seu gos, un problema encara sense resoldre. 

En segon lloc, la polèmica va sorgir amb la negativa de fer millores en el Pipi-Can del Parc Monar. En aquest sentit els usuaris d'aquest, van fer arribar un pressupost a l'Ajuntament per tal de fer les millores pertinents i l'Ajuntament el va denegar per excessiu cost, demanant als mateixos ciutadans fer-ne un altre. Aquest, va ser molt més econòmic, motiu pel qual el govern de Salt el va denegar per ser de baixa qualitat. "Una autèntica presa de pèl" ens comenta en Jordi, veí del municipi.

A més a més, les queixes pel mal estat de tots els Pipi-Can del municipi són constants i diverses. En són exemples l'acumulació de brutícia, l'estat de les tanques perimetrals o la quantitat de forats a terra i la manca de manteniment de tot plegat. Si a tot això i sumem la intenció de l'equip de govern, de voler pujar la taxa de tinença i control d'animals domèstics 10€, ha fet posar les mans al cap a tot el poble.

En aquest sentit, el Portaveu de PxC a l'Ajuntament de Salt, Sergi Fabri, ha manifestat estar "molt decebut amb la poca sensibilitat que té el consistori saltenc amb els animals. És intolerable que després del tracte que el Govern està tenint amb els propietaris de gossos i gats, els quals estan completament abandonats per l'administració, encara tinguin el valor de voler que paguin més per tenir els seus animals, els seus amics. Des de Plataforma farem tot el que estigui en les nostres mans perquè les mascotes dels saltencs tinguin el tracte i respecte que mereixen".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube