Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

L'Escola La Farga, mostra de la nefasta gestió migratòria a Catalunya

L'Escola La Farga, mostra de la nefasta gestió migratòria a Catalunya

26/11/2016 - Salt

L'Escola La Farga, mostra de la nefasta gestió migratòria a Catalunya

Plataforma per Catalunya a Salt afirma que el col·legi La Farga és només un exemple del projecte fallit de la diversitat al municipi.

Salt|Redacció.- On són els nens d'aquí?, aquesta és la pregunta que es fan les mares de l'AMPA de l'Escola La Farga de Salt, on actualment no hi ha ni un sol autòcton. En aquest sentit el Grup Municipal de PxC a l'Ajuntament de la vila, ha manifestat que aquest esdeveniment és només el resultat de molts anys promovent la diversitat al municipi i fent una gestió nefasta de l'arribada d'immigrants.

El Portaveu, Sergi Fabri, ha dit que "el projecte fallit de fomentar la diversitat a la Salt ha mort d'èxit a l'escola La Farga, perquè de tanta diversitat s'ha acabat amb els nens autòctons i per tant no hi ha diversitatAixò és només un cas concret, però la segregació a la vila la podem observar pel que fa als comerços, comunitats de veïns i barris sencers, la qual cosa evidencia que el model promogut per les polítiques de sempre no funciona, reivindicació que fa la nostra formació des del seu inici".

Plataforma lamenta que el Departament d'ensenyament i la Generalitat en concret vulgui fer de les escoles i barris de Salt un experiment del qual els únics perjudicats reals són els autòctons de tota la vida i exigeix un canvi en la política per a poder preservar la identitat com a poble i que els autòctons no es vegin obligats a marxar de casa seva. 

Fabri ha acabat dient que "encara no entenc com algú s'estranya quan diem: Primer els de casa. Probablement és perquè miren la realitat des d'un dúplex a Montjuïc".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube