Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC denuncia que es ven menjar de beneficiència a comerços de Salt

PxC denuncia que es ven menjar de beneficiència a comerços de Salt

28/02/2018 - Salt

Salt|Redacció.- Els veïns de Salt han acudit a l'agrupació municipal de PxC a la vila per tal de mostrar la seva indignació en veure que hi ha comerços que tenen en venda productes en els quals es pot llegir “Producto destinado a beneficiencia, prohibida su venta.”. En aquest sentit, després de dirigir-se a l'Ajuntament i que aquest no adoptes cap mesura els saltencs han optat per posar-ho en mans de Plataforma. 

La formació identitària ha decidit posar-ho en coneixement perquè es prenguin les mesures necessàries, alhora que ha denunciat públicament, per una banda la manca de control municipal a l'hora d'atorgar aquesta mena d'ajudes “aquest fet és un altre dels quals posa de manifest la manca de control que hi ha a l'hora d'atorgar ajudes, ja que aquests productes s'estan donant i moltes vegades acaben als contenidors o com en aquest cas concret a una botiga i tot això mentre hi ha persones que realment ho necessiten i no ho reben” i per una altra banda el que suposa la venda d'aquests productes per a altres comerços.

foto 1

“Vendre productes que s'han obtingut de manera gratuïta suposa que es podran vendre a un preu molt inferior al seu preu real, la qual cosa provoca un greuge molt gran per aquells petits comerciants que realment fan bé les coses, una competència deslleial que en moltes ocasions els ha fet tancar”.

PxC ha afirmat que no deixarà passar “ni una” i farà tot el que estigui en les seves mans perquè aquestes pràctiques fraudulentes desapareguin i no se'n vegin afectats els petits comerciants honrats del municipi.

Salt

28 de febrer de 2018

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube