Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Menchu Martí: “si no es condemna la violència, es justifica”

Menchu Martí: “si no es condemna la violència, es justifica”

02/05/2012 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

La condemna de PxC a la violència antisistema i el suport al Departament d’Interior en la lluita contra els radicals es topa amb la negativa de PSC, ICV-EUiA i CiU

Redacció | Sant Adrià de Besòs.- La moció de condemna  a la violència dels col·lectius antisistema presentada pel grup municipal de Plataforma per Catalunya no ha prosperat pel vot en contra de PSC i d’ICV-EUA, que governen en coalició a l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i el dels dos regidors de CiU, liderat per la diputada provincial Mireia Hernández.

La proposta presentada per la regidora identitària Menchu Martí recordava els darrers aldarulls protagonitzats pels antisistema que han situat Barcelona com a capital europea de la violència d’extrema esquerra. La portaveu identitària ha alertat que “el perjudici que suposa per a la imatge de la capital catalana convertir-se en l’escenari habitual d’episodis de violència urbana també es pot estendre a Sant Adrià”.

Davant l’imminent atracament d’un vaixell-hotel al Port del Fòrum de Sant Adrià, limítrof amb Barcelona per un període de temps perllongat, la regidora de PxC ha assenyalat que “el desordre públic i la violència no són precisament els millors atractius per a un turisme que pot dinamitzar i donar vida a una ciutat tan castigada per l’atur com Sant Adrià de Besòs”.

En aquest sentit la moció impulsada per la portaveu identitària reclamava el suport dels grups municipals al Departament d’Interior de la Generalitat i al Ministeri d’Interior en la seva lluita contra la violència urbana i demanava el reconeixement públic per als Mossos d’Esquadra en la seva feina per salvaguardar l’ordre als carrers.

Martí ha lamentat la falta de compromís del PSC en no sumar-se a aquesta petició. “És incomprensible el vot negatiu dels socialistes per condemnar la violència dels antisistema i en defensa de la llei i l’ordre democràtic. Són ostatges dels seus radicals socis de govern d’ICV-EUiA”. La regidora de Plataforma per Catalunya va apuntar que “als neocomunistes els hi poden més les seves simpaties envers els xicots escarriats de l’extrema esquerra que el civisme i la defensa de l’ordre i la llei com a membres d’un equip de govern que són. Es pensen que podran reconduir aquests delinqüents i portar-los a la seva cleda política o és que simpatitzen amb ells i els seus mètodes? Em recorden a Xabier Arzallus quan deia que “uns mouen l’arbre i d’altres recullen les nous”, referint-se a la complicitat entre el PNB i ETA. Si no es condemna la violència, es justifica”.

Menchu Martí es va mostrar especialment sorpresa pel vot en contra del grup municipal de CiU, encapçalat per la recentment nomenada Diputada Adjunta de Cultura de la Diputació Provincial de Barcelona, Mireia Hernández.

La regidora identitària ha manifestat que la negativa dels convergents adrianencs a donar suport al Conseller d’Interior, el sr. Felip Puig, a la Generalitat de Catalunya, governada pel seu  propi partit, i als Mossos d’Esquadra en la seva tasca per mantenir l’ordre als carrers, és una mostra de l’“esquizofrènia política de CiU”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube