Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Menchu Martí:

Menchu Martí: "la venda ambulant il·legal de begudes suposa una molèstia, un risc sanitari i competència deslleial per als botiguers"

18/06/2012 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA 

Plataforma per Catalunya denuncia la venda ambulant il.legal de begudes a la platges de Sant Adrià de Besòs

Redacció | Sant Adrià de Besòs.– La regidora de  Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Menchu Martí, ha denunciat la venda ambulant il·legal per part de llauners paquistanesos a les platges i al Passeig Marítim de la ciutat.

La portaveu identitària ha manifestat que aquests venedors, que ofereixen insistentment les seves mercaderies, són un incordi que han de patir els banyistes els caps de setmana”.

Martí ha assenyalat a més que “aquesta activitat fora de la llei pot suposar un greu perjudici per a la salut dels consumidors, perquè en moltes ocasions les condicions d’emmagatzematge de les llaunes són pèsimes i la seva manipulació es du a terme en unes condicions higiènico-sanitàries lamentables”.

La dirigent identitària ha denunciat els fets a la comissió d’alcaldia del consistori i ha demanat que s’incrementi la vigilància sobre aquesta activitat, ja que “la presència policial per vigilar que es compleixin les lleis i ordenances és imperceptible, quant no nul.la. La resposta que se’ns dona és que la plantilla de la Guàrdia Urbana és molt limitada, i que solament n’hi ha sis agents al carrer per cada torn”.

En aquest sentit Martí ha demanat solucions immediates per acabar amb aquesta plaga que cada any inunda les platges de Sant Adrià quan comença la temporada estival, i a la que es podria fer front amb una parella d’agents que patrullés per l’àrea costanera de la ciutat.

La dirigent de Plataforma per Catalunya ha demanat que es faci un seguiment per esbrinar on s’aprovisionen del material, i s’investigui si els propietaris dels comerços o locals d’emmagatzematge que proveeixen als venedors formen part d’aquesta xarxa de distribució il·legal de begudes. 

La regidora identitària ha sentenciat que “no es pot consentir que s’infringeixi constantment  la llei, que aquesta gent molesti als banyistes i faci competència deslleial als botiguers que paguen els seus impostos, i que des de l’Ajuntament no s’actuï amb eficàcia per solucionar-ho definitivament.”

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube